Scrolla ner

Winter Pro Mitt

Art.nr: 74971-701
439 SEK

Färg Tan

Tan

Finns i storlekarna

7
8
9
10
11
12
Ej tillgänglig online
Varm och rejäl arbetshandske i extra värmande tummodell. Modellen är tillverkad helt i slitstarkt, vattenavvisande getskinn med väl tilltagen Thinsulate-isolering som skyddar när du arbetar utomhus i kalla temperaturer. En lyxig tumhandske som låter dig arbeta på även under riktigt kyliga vinterdagar.

Termiskt skydd5/85/8

Slitstark4/84/8

Rörlighet1/81/8

VattentätNej

Varma arbetshandskar 
läder tummodell...

Winter Pro Mitt är en arbetshandske för bygg, konstruktion och hantverk i kallt vinterklimat. Som tummodell rymmer den extra mycket luft som isolerar mot kyla. Den är sydd helt i getskinn som impregnerats så att det har en vattenavvisande yta. Perfekt för dig som lätt fryser om händerna vid arbete utomhus i kalla, fuktiga miljöer.
Passformen är förböjd och ett foder i mikrofleece ger skön känsla runt handen. Den har Thinsulate syntetfyllning som är förstärkt med 100 grams fyllning på ovansidan. Medelhög krage med resår runt handleden. Finns även i 5-fingermodell.
TIPS: Kombinera gärna med en tunn liner under – det ger ytterligare värme och du kan ta av dig ytterhandsken för att arbeta finmotoriskt under kortare stunder. Dessutom undviker du att exponera händerna för kontaktkyla.
SKÖTSELRÅD: Smörj in handsken med läderbalsam med jämna mellanrum så bevaras den vattenavvisande förmågan. Handsken blir dessutom smidigare och ännu skönare på handen samtidigt som den håller längre.

Kollektion

WEATHER PROTECTION

Aktivitet

Hantverksarbete

Hantverksarbete

Detaljer

Elastisk vid handled | Knogskydd

Isolering

Thinsulate C-100

Andningsbar och värmeisolerande med fuktavvisnade egenskaper. Tillverkad av syntetfibrer.

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Getskinn

Ett impregnerat och vattentåligt getskinn med slitstarka egenskaper.

Standarder

EN511:12X | EN388:3222X

Förpackning

4/32