Scrolla ner

Winter Pro 5-finger

Art.nr: 74970-701
439 SEK

Färg Tan

Tan

Finns i storlekarna

7
8
9
10
11
12
Ej tillgänglig online
Varm och rejäl arbetshandske tillverkad helt i getskinn. Modellen är vattenavvisande och har smidig Thinsulate syntetfyllning som värmer skönt i kallt och fuktigt väder. En lyxig handske som bara blir skönare med användning; den formar sig efter handen och ger bra grepp runt verktyg och arbetsredskap.

Termiskt skydd4/84/8

Slitstark6/86/8

Rörlighet6/86/8

VattentätNej

Varma arbetshandskar 
i högkvalitativt läder...

Winter Pro 5-finger hämtar inspiration från några av Hestras mest omtyckta friluftshandskar. Det är en högkvalitativ fodrad arbetshandske helt i getskinn som impregnerats så att det har en vattenavvisande yta. Perfekt värmande när du arbetar utomhus i kalla, fuktiga miljöer och så bekväm att du troligen drar på den även på fritiden.
Passformen är förböjd och fingrarna har utvändiga sömmar för bästa komfort och rörelsefrihet. Insidan i mikrofleece ger skön känsla runt handen och 40 grams Thinsulate syntetfyllning leder ut fukt och isolerar mot kyla. Kragen är medelhög och resår runt handleden hindrar kyla från att tränga in. Finns även i extra värmande tummodell.
SKÖTSELRÅD: Smörj in handsken med läderbalsam med jämna mellanrum så bevaras den vattenavvisande förmågan. Handsken blir dessutom smidigare och ännu skönare på handen samtidigt som den håller längre.

Kollektion

WEATHER PROTECTION

Aktivitet

Hantverksarbete

Hantverksarbete

Detaljer

Elastisk vid handled | Knogskydd

Fast foder

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial

Getskinn | Getskinn
Getskinn

Ett slitstarkt läder med slitstarka egenskaper som ofta används i våra sporthandskar.

Getskinn

Ett impregnerat och vattentåligt getskinn med slitstarka egenskaper.

Förpackning

4/32