Scrolla ner
Nyhet

Titan Rope Handler

Art.nr: 7002420-701
299 SEK

Färg 

Finns i storlekarna

7
8
9
10
11
12
Ej tillgänglig online
Slitstark, ofodrad arbetshandske i följsamt getskinn. Utformad specifikt för repellering och rephantering med välsittande förböjd passform och förstärkningar i mocka som ger bra grepp samtidigt som det skyddar mot friktion. Passar vid firning, säkring vid klättring vid exempelvis säkerhetsarbete, takarbete med mera.

Slitstarka skinnhandskar 
för repellering...

Titan Rope Handler är utformad för arbete på höjd med inslag av repellering/firning och rephantering. Den är sydd i slitstarkt getskinn med ovandel i stretchig polyestertrikå. Innerhand och tumme är förstärkta med ytterligare ett lager getmocka för extra grepp och slitstyrka.
Modellen är ofodrad och har ventilationshål på fingrarnas ovansida för extra svalka i varmt väder. Förstärkt knogparti i läder och frotté på tummens baksida – perfekt för att torka av svett och annat. Kragen har stabil neoprenmudd som justeras med kardborre för bekväm passform. Kragen har också ett dragband med upphängningshål som låter dig fästa avtagna handskar med en karbin i säkerhetssele, exempelvis.

Kollektion

MULTI-USE PROTECTION