Scrolla ner

Gore-Tex Pro 5-f

Art.nr: 74620-100
995 SEK

Färg Svart

Svart

Finns i storlekarna

7
8
9
10
11
Ej tillgänglig online
En handske med mycket god isoleringsförmåga, som håller händerna både varma och torra även i snörika, kalla och fuktiga miljöer. Membran i GORE-TEX gör handsken helt vind- och vattentät men samtidigt ventilerad. Extra lång krage utrustad med snölås samt reflex för ökad synbarhet. Innerhand i Army Leather, ett slitstarkt impregnerat getskinn. Boxfingerkonstruktion skapar ett isolerande luftutrymme runt fingertopparna som skydd mot kylan. Utrustad med karbinhake, leatherbalm samt handcuffs för att underlätta att ta av och på, utan risk att tappa handsken.

Vattentät

Vindtät

Termiskt skydd5/85/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet2/82/8

VattentätJa

Långa vattentäta 
arbetshandskar vinter...

Hestras GORE-TEX Pro 5 Finger är en vattentät och värmande arbetshandske med genomtänkta funktioner. Den har en lång krage med elastisk dragsko som håller snön borta från händer och handleder. Det finns ett reflexband för synlighet och en medföljande handledsrem minskar risken för att du tappar handsken om du behöver ta av den i något moment.
Handsken har slitstarkt getskinn i innerhanden och följsam polyesterväv på ovandelen. Insidan i mjuk, ruggad polyester med Fiberfill syntetfyllning ger behaglig värme. En karbinhake och öljett låter dig hänga upp handsken.
En pålitlig vinterhandske för distributionselektriker, lift- och underhållstekniker och andra som arbetar långa dagar utomhus i kyla och snö. Finns även i 3-fingermodell, samt i en version med kort krage.

Kollektion

WEATHER PROTECTION

Aktivitet

Hantverksarbete

Hantverksarbete

Detaljer

Reflekterande detaljer | Box Finger-konstruktion | Karbinhake | Handcuffs | Snölås

Fast foder

Microfleece

100 % polyester, mjuk fleece.

Yttermaterial

Duratan | Impregnerat getskinn
Duratan

Slitstarkt tyg med vattenavvisande egenskaper. Tillverkad av mikrofiber, 75 % polyester / 25 % PU.

Impregnerat getskinn

Impregnerat skinn från get.

Vattentät

GORE-TEX
GORE-TEX

Ett tunt PTFE-membran som beter sig på samma sätt som mänsklig hud. Den andas, dvs. den släpper ut överskottsvärme och kroppsfukt, samtidigt som den förhindrar att fukt tränger in från utsidan. Ett vind- och vattentätt material. 38 % polyamid, 62 % ePTFE-GORE-TEX.

Standarder

EN511:231 | EN388:3222X

Förpackning

1/16