Scrolla ner

Gore-Tex Pro 3-f

Art.nr: 74622-100
995 SEK

Färg Svart

Svart

Finns i storlekarna

7
8
9
10
11
Ej tillgänglig online
Varm och vattentät arbetshandske för finmotoriskt arbete i kalla och fuktiga miljöer. En 3-fingermodell som ger extra värme, med GORE-TEX som stoppar väta samtidigt som det ventilerar riktigt bra. Slitstarkt Army Leather i innerhand ger utmärkt grepp och den långa kragen håller snö och kyla på utsidan.

Termiskt skydd5/85/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet2/82/8

VattentätJa

Vattentäta 3-fingers 
arbetshandskar vinter...

Rejäl och värmande arbetshandske med genomtänkta funktioner. Som 3-fingermodell har den extra plats för isolerande luftskikt samtidigt som rörelsefriheten bevaras till stor del. Den långa kragen med dragskojustering håller snö och kyla på utsidan och ett reflexband ger synlighet. Dessutom finns en handledsrem som minskar risken att du tappar handsken om du behöver ta av den i något moment.
Innerhanden är sydd i slitstarkt getskinn och ovansidan i smidig polyester. Ett foder av mjuk polyesterfleece med Fiberfill syntetfyllning ger behaglig värme. Det har också öljett i kragen och en medföljande karbinhake som låter dig hänga upp handsken.
En pålitlig vinterhandske för distributionselektriker, lift- och underhållstekniker och andra som arbetar långa dagar utomhus i kyla och snö. Finns även i 5-fingermodell, samt i tum- och 5-fingerversion med kort krage.

Kollektion

WEATHER PROTECTION

Aktivitet

Hantverksarbete

Hantverksarbete

Detaljer

Reflekterande detaljer | Karbinhake | Handcuffs | Snölås

Fast foder

Microfleece

100 % polyester, mjuk fleece.

Yttermaterial

Polyestertyg | Impregnerat getskinn
Polyestertyg

Mjukt polyestertyg med god andningsförmåga. Vindtätt och vattentätt tyg. 100 % polyester.

Impregnerat getskinn

Impregnerat skinn från get.

Vattentät

GORE-TEX
GORE-TEX

Ett tunt PTFE-membran som beter sig på samma sätt som mänsklig hud. Den andas, dvs. den släpper ut överskottsvärme och kroppsfukt, samtidigt som den förhindrar att fukt tränger in från utsidan. Ett vind- och vattentätt material. 38 % polyamid, 62 % ePTFE-GORE-TEX.

Standarder

EN388:3222X

Förpackning

1/16