Scrolla ner

Gore-Tex Bas tum

Art.nr: 74641-100
949 SEK

Färg Svart

Svart

Finns i storlekarna

6
7
8
9
10
11
12
Ej tillgänglig online
Vattentät fodrad arbetshandske i extra värmande tummodell för yrkesfolk som vistas långa dagar utomhus i sträng kyla. GORE-TEX stoppar väta samtidigt som det ventilerar ut fukt och ger skönt mikroklimat runt handen. Perfekt för linjearbete, tekniskt underhåll och annat arbete i kalla och fuktiga miljöer.

Vattentät

Vindtät

Termiskt skydd5/85/8

Slitstark5/85/8

Rörlighet1/81/8

VattentätJa

Vattentäta arbetshandskar 
varm tummodell...

Fodrad arbetshandske för yrkesfolk som arbetar utomhus under riktigt kalla vinterdagar. Som tumhandske rymmer den extra mycket luft som isolerar. Insida i mjukt tåligt fleecematerial med Fiberfill syntetfyllning håller värmen i sträng kyla och vid lägre aktivitetsnivåer.
Handsken är sydd i slitstarkt Army Leather getskinn, med ovandel i följsam polyesterväv. Ett GORE-TEX-membran gör den helt vattentät och samtidigt välventilerad. Kragen har reflexband för ökad synlighet. Det finns också ett dragband med öljett och karbinhake som låter dig hänga upp handsken, och medföljande handledsremmar minskar risken att du tappar handsken om du behöver ta av den i något moment.
En pålitlig och varm arbetshandske för stark kyla och/eller arbetsmoment med låg aktivitet – som när du kör skoter eller arbetar i lift, exempelvis. Finns även i 5-fingermodell, samt med hög krage i 3-finger- och 5-fingermodell.

Kollektion

WEATHER PROTECTION

Aktivitet

Hantverksarbete

Hantverksarbete

Detaljer

Reflekterande detaljer | Box Finger-konstruktion | Karbinhake | Handcuffs | Snölås

Fast foder

Microfleece

100 % polyester, mjuk fleece.

Yttermaterial

Polyestertyg | Impregnerat getskinn
Polyestertyg

Mjukt polyestertyg med god andningsförmåga. Vind- och vattentätt tillverkat i 100 % polyester.

Impregnerat getskinn

Impregnerat skinn från get.

Vattentät

GORE-TEX
GORE-TEX

Ett tunt PTFE-membran som beter sig på samma sätt som mänsklig hud. Den andas, dvs. den släpper ut överskottsvärme och kroppsfukt, samtidigt som den förhindrar att fukt tränger in från utsidan. Ett vind- och vattentätt material. 38 % polyamid, 62 % ePTFE-GORE-TEX.

Standarder

EN388:3122X | EN511:231