Scrolla ner
Bild som visar Alba CZone Winter
Nyhet

Alba CZone Winter

Art.nr: 7002340-100441
599 SEK

Färg 

Finns i storlekarna

7
8
9
10
11
12
Ej tillgänglig online
Rejäl vinterbonad arbetshandske med hög krage och snölås. Innerhand i kraftigt syntetlmaterial ger utmärkt grepp och ett CZone-membran stoppar väta samtidigt som det ventilerar ut fukt inifrån. Handsken har förböjd passform och mjukt foder med värmande syntetfyllning – perfekt för lifttekniker, pistörer, bygg/anläggningsarbetare och andra yrkesgrupper som arbetar utomhus i kallt vinterväder.

Vattentäta vinterhandskar 
med hög krage...

Varm och vattentät arbetshandske för blöta och kalla vinterdagar. En allsidig vintermodell med slitstarkt, greppvänligt syntetmaterial i innerhanden medan ovansidan är i vind- och vattentät 3-lagersväv. Ett CZone-membran gör att handsken inte tar åt sig väta, samtidigt som fukt vädras ut inifrån.
Passformen är ergonomisk med förböjda fingrar som ger naturligt grepp runt verktyg och arbetsredskap. Ett mjukt foder med Fiberfill syntetfyllning håller händerna varma. Varselväv och reflexdetaljer ger synlighet i mörker och en upphängningsögla låter dig fästa handsken med karbinhake i bälteshälla eller liknande.
Denna modell har hög och vid krage som går utanpå en vinterjacka. En dragsko i öppningen tajtar till och håller snö och kyla på utsidan.

Kollektion

WEATHER PROTECTION